Pronájem bytu 1+kk s galerií, 35m2, vyhrazené parkování

Cena: 17 000 Kč/měsíc
Informace k ceně: Poplatky a služby: 6.800 Kč
Druh: byt 1+kk
Typ: pronájem
Okres: Trutnov
Lokalita: Špindlerův Mlýn
PENB: G
Aktualizace: 24.07.2024 10:03
Číslo zakázky: 6699700
Stav: dobrý
Vlastnictví: jiné
Zastavěná plocha: 130 m2
Obytná plocha: 35 m2
Počet pater: 3
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Nabízíme Vám k dlouhodobému pronájmu byt o dispozici 1+kk s celkovou výměrou 35 m2, který se nachází v přízemí (1.NP) bytového domu ve městě Špindlerův Mlýn.

Jedná se o moderní bydlení přímo v centru města s dobrou občanskou vybaveností (obchody, pošta, restaurace, sportoviště, apod.). Ve vzdálenosti do 350 m je vlek Krakonoš, do 450 m je lanová dráha Hromovka. Byt je vhodný pro 2 osoby.

Za vstupními dveřmi do bytové jednotky se nachází hlavní obývací prostor, z kterého se vchází do koupelny se sprchovým koutem a toaletou. Otevřená ložnice je na galerii a poskytuje možnost pozorování noční oblohy přes střešní okno přímo z pohodlí postele.
Bytová jednotka je nabízena k pronájmu vkusně zařízená: kuchyňský kout s vestavěnou myčkou a el. varnou deskou, rozkládací pohovka, konferenční stolek a komoda, TV stolek vč. televize, v koupelně je k dispozici pračka.
V hlavním obývacím pokoji jsou položeny koberce, v koupelně je dlažba. Okna jsou plastová a směřují na SV.

Bytový dům je vytápěn ústředním plynovým kotlem, který zajišťuje i ohřev TUV. K bytu náleží jedno vyhrazené parkovací místo přímo před domem. Byt je uklizený a připravený k nastěhování.

Nájemné činí 17.000,- Kč/měsíčně, záloha na služby 6.800,- Kč/měsíčně (zahrnuto teplo resp. plyn, TUV, SUV, elektřina, odvoz odpadů, internet). Při převzetí bytu hradí budoucí nájemník vratnou kauci ve výši dvou měsíčních nájmů a provizi RK ve výši jednoho nájmu + DPH.

Smlouva se uzavírá na dobu určitou (1 rok) s možností prodloužení.

V případě zájmu o více informací či prohlídku kontaktujte makléře.
Realitní makléř:

Jiří Lukeš
tel: 605202252

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 93 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop