Pozemek na výstavbu horského rodinného domu nebo apartmánového domu, Pec pod Sněžkou

Cena: cena v RK
Informace k ceně: V případě více zájemců si RK vyhrazuje právo proda
Druh: stavební - bydlení
Typ: prodej
Okres: Trutnov
Lokalita: Pec pod Sněžkou
Aktualizace: 13.06.2024 11:32
Číslo zakázky: 6541460
Vlastnictví: osobní
Výměra pozemku: 5372 m2
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Exkluzivně nabízíme prodej pozemku o celkové ploše 5 372 m2 pro výstavbu horského rodinného domu nebo apartmánového domu o užitné ploše cca 220 m2. Projekt na prezentovaný dům navrhovala kancelář A1 Architects. Pozemek se nachází v horském středisku Pec pod Sněžkou a je situován na lukrativním místě - Velká pláň. Jedná se o jedinečnou lokalitu a díky perfektní dostupnosti pro lyžování je tato nemovitost ojedinělou nabídkou.

Pec pod Sněžkou je významným horským střediskem v srdci národního parku a nabízí rozmanité možnosti vyžití v zimní i letní sezoně a skýtá jedinečnou možnost pro celoroční rekreaci na českých horách. Nádherná horská příroda vybízí k turistickým výšlapům například na Sněžku, Černou horu, Kraví horu nebo Lysečinský hřeben. Oblast je protkána cyklostezkami a příležitostmi k zábavám v letní sezoně, včetně stezky v korunách stromů, bobové dráhy či lanových center. Milovníci zimních sportů ocení skiareál Černá hora – Pec či množství běžeckých tratí.

Díky Sněžce je místo atraktivní pro turisty po celý rok a nabízí nepřeberné množství aktivit, skvělou gastronomii a i přes moderní výstavbu poslední doby si neustále zachovává své kouzlo.

Pro bližší informace kontaktujte makléře.
Realitní makléř:

Stanislav Šelder
tel: 608 819 472

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 105 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop