Prodej ubytovacího zařízení 520m2 s pozemkem 24.040m2

Cena: 14 000 000 Kč
Financování:na hypotéku za 60 298 Kč měsíčně
Druh: hotel
Typ: prodej
Okres: Trutnov
Lokalita: Velká Úpa I
PENB: G
Aktualizace: 13.09.2024 08:03
Číslo zakázky: 6636050
Stav: nutná rekonstrukce
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 320 m2
Obytná plocha: 520 m2
Výměra pozemku: 24040 m2
Počet pater: 2
Patro: 2
Kanalizace: ano
Parkoviště: ano
V Krkonoších je mnoho křižovatek, ale jen jedna má svůj penzion! V exkluzivním zastoupení vám nabízíme investičně lukrativní koupi penzionu Křižovatka ve Velké Úpě, nedaleko Pece pod Sněžkou o užitné ploše 520 m2.
Zmiňovat vám přepychovou přírodní scenérii, celoroční malebnost a kombinaci zážitků a relaxace, netřeba. Vy, co tuto oblast znáte, víte. Vy, co chcete poznat, neváhejte a přijďte na prohlídku.

Penzion má kapacitu 11ti pokojů se soc. zařízením (28 lůžek).
Dispozici tvoří dvě patra. V přízemí se nachází vstupní chodba s WC, zázemí pro hosty – společenská místnost/jídelna a vybavená kuchyň s barovým pultem splňující povinné standardy. Dále zázemí pro personál v podobě jednoho apartmánu a prostorných skladovacích technických místností. V podkroví se z chodby vchází do jednotlivých apartmánů.

Vlastní příjezdová cesta je napojena na asfaltovou komunikaci. Z inženýrských sítí je k dispozici elektřina, voda- vlastní a vlastní čistička odpadních vod. Budova je zděná. Stropy jsou dřevěné.

Lukrativní zázemí se nachází na prostorném pozemku o velikosti 24.040 m2, skvělé umístění Vám zajistí při podnikání dostatečné množství klientů ať už se rozhodnete s Penzionem pokračovat nebo zde uděláte například wellness centrum, či dům s bytovými jednotkami. Územní rozhodnutí města povoluje výstavbu nového objektu a i jeho rozšíření. Pěší chůzí se dá od Penzionu vyjít až na stezku směřující na Sněžku.

V dosahu můžete navštívit Pramen Bílého Labe, horu Sněžku, Luční boudu, Černohorské rašeliniště, Černou horu, Špindlerův mlýn a Jánské Lázně.

Aktuálně penzion využíván není. Neváhejte a přijďte na prohlídku.
Realitní makléř:

Josef Bajar
tel: 226 256 126

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 215 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop