Prodej rodinného domu v obci Rudník

Cena: 4 198 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize
Financování:na hypotéku za 18 080 Kč měsíčně
Status: rezervováno
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Trutnov
Lokalita: Rudník
PENB: G
Aktualizace: 28.03.2024 17:37
Číslo zakázky: 57579
Stav: dobrý
Výměra pozemku: 1667 m2
Počet pater: 2
Postaveno z: cihla
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Topení: ano
Balkon: ano
Sklep: ano
Garáž: ano
Představujeme Vám rodinný dům v obci Rudník, který je určený k celkové rekonstrukcí a nyní nabízí dvě samostatné bytové jednotky. Tento prostorný dům je ideální pro rodinu hledající pohodlné bydlení s dostatkem soukromí v klidném prostředí vedle horského potoka Čistá.

První nadzemní podlaží nabízí bytovou jednotku 2+1 se samostatným vstupem, která se skládá z prostorného obývacího pokoje, ložnice, kuchyně s jídelnou, samostatné koupelny a samostatného WC. Tato jednotka je ideální pro páry nebo malou rodinu, která ocení soukromí.

Ve druhém nadzemním podlaží se nachází bytová jednotka 4+1. Tento prostorný byt nabízí čtyři samostatné pokoje, kuchyň s jídelnou, koupelnu a samostatné WC. Tato jednotka je ideální pro větší rodinu, která potřebuje dostatek prostoru pro každého člena.

Tento dům je vhodný pro velkou rodinu, nebo pro dvě generace rodiny.

K domu navazuje velké hospodářské stavení, které slouží jako sklady a garáže s dostatek podkrovních úložných prostorů. Část z tohoto stavení je využívána i jako dílna.

Na velké rovinaté zahradě domu je několik ovocných stromů, skleník a malá udírna pro domácí potřeby. Zahrada je udržovaná a společně s domem tak poskytuje skvělé zázemí pro rodinné bydlení.

Okolí domu poskytuje klidnou atmosféru a příjemné prostředí pro rodinný život. V blízkosti se nachází veškerá potřebná občanská vybavenost, jako jsou obchody, školy a veřejná doprava.

V případě zájmu o prohlídku se na mne neváhejte obrátit.
Realitní makléř:

Lukáš Gašpar, Ing.
tel: 420603306344

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 726 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop