Prodej rodinné domy, 88 m2 - Borovnice

Cena: 4 990 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize
Financování:na hypotéku za 21 492 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Trutnov
Lokalita: Borovnice
PENB: G
Aktualizace: 29.04.2024 17:13
Číslo zakázky: 58444
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 152 m2
Obytná plocha: 238 m2
Výměra pozemku: 3433 m2
Postaveno z: jiné
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Topení: ano
Sklep: ano
Garáž: ano
Exkluzivní Nabídka! Rodinný Dům v Borovnici

Nabízíme k prodeji zrekonstruovaný rodinný dům v malebné obci Borovnice, který prošel nedávno rozsáhlou rekonstrukcí. Tento domov nabízí nové podlahové topení, energeticky úsporné tepelné čerpadlo a byly zde provedeny kompletní nové rozvody elektřiny a odpadů, což zajišťuje vysoký standard bydlení bez nutnosti dalších investic. Součástí domu je malý sklep a přístavba, která aktuálně slouží jako garáž.

Dům stojí na rozlehlém pozemku, který nabízí unikátní příležitost pro další výstavbu dvou rodinných domů, nebo můžete využít prostor pro rozsáhlou, soukromou zahradu pro relaxaci, zábavu a další aktivity. Součástí prodeje je zahradní traktůrek, což usnadňuje údržbu velké zahrady a dodává extra pohodlí novému majiteli.

Díky klidnému a soukromému prostředí, včetně samoobsluhy v dochozí vzdálenosti, je tento dům ideálním místem pro ty, kteří hledají pohodlí, prostor a soukromí. Nabízí ideální kombinaci klidného bydlení s možností využití velkého pozemku, ať už pro další stavbu nebo jako úžasný prostor pro odpočinek a zábavu.

Neváhejte nás kontaktovat pro více informací a domluvení prohlídky. Těšíme se na vaši návštěvu a možnost ukázat vám vaše možné nové domov.
Realitní makléř:

Broker Consulting, a.s.
tel: 420800100164

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 60 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop