Prodej byty 2+kk, 55 m2 -

Cena: 4 997 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize
Financování:na hypotéku za 21 522 Kč měsíčně
Druh: byt 2+kk
Typ: prodej
Okres: Trutnov
Lokalita: Svoboda nad Úpou
Ulice: Maršovská 363
PENB: C
Aktualizace: 14.06.2024 09:17
Číslo zakázky: 60928
Vlastnictví: osobní
Počet pater: 3
Patro: 2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Topení: ano
Lodžie: ano
Sklep: ano
Parkoviště: ano
Využijte jednu z posledních možností koupě zcela nového horského bytu ve Svobodě nad Úpou. Aktuálně jsou již v nabídce pouze čtyři byty, jeden z nich je kompletně zařízený, ostatní jsou připravené tak, aby je bylo možné vybavit podle Vašich představ (doporučuji shlédnout videoprohlídku).

Město se nachází v údolí řeky Úpy a je obklopeno nádhernou přírodou, což ho činí atraktivním cílem pro milovníky turistiky, horské cyklistiky, lyžování a další venkovní aktivity. Město Svoboda nad Úpou je ideálním výchozím bodem pro objevování krás Krkonoš a nabízí řadu ubytovacích možností, restaurací a obchodů, které uspokojí potřeby návštěvníků. Je to oblíbené místo pro rekreaci a relaxaci, zejména v zimním období, kdy mnoho lidí přichází za lyžováním a snowboardingem.

Kolaudace bytového domu proběhla letos v únoru. Byt nebyl nikdy užíván a je připraven k okamžitému předání. Dispozičně nabídne ložnici, obývací pokoj s přípravou na vybudování kuchyňské linky podle Vašich představ. Koupelna disponuje walk in sprchou. Součástí bytu je i šatna. Všechna okna jsou připravena na osazení elektrických rolet.

Náklady na provoz bytu jsou velmi nízké i s ohledem energetické náročnosti budovy a výše příspěvku do fondu oprav. Součástí předání bude i výhradní parkovací stání a komora nacházející se v 1. NP. Provoz do lyžařských center zajišťuje SkiBus.

Budu se těšit na Vaše kontaktování.
Realitní makléř:

Broker Consulting, a.s.
tel: 420800100164

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 28 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop